Dobrodošli na Avtoforum.net. Kliknite tukaj za registracijo.
Registracija je brezplačna in vam vzame le minutko časa, omogoča pa vam uporabo vseh funkcij foruma.

Novi Volkswagen Passat 2015 »teaser«

Komentarji na avtoforum.net novice z naslovne strani.
ne rabiš se strinjat, samo po tem kar si napisal nisi razumel mojega vidika.
RED_line
Banned
Uporabniški avatar
 
Prispevkov: 3207
Všečkov: +1936
Pridružen: Apr, 2013
Avto: Civic Coupe

razumel..napisal pa svoj vidik..
besoft
 
Prispevkov: 98
Všečkov: +247
Pridružen: Maj, 2014

pač ne razumem. ne razumem zakaj bi želel kupec elektroniski gas z 2 vmesnima postajama, ki deluje enako če ne še slabše kot na kabel? ko se pa pokvari ta zadeva je 400€ en kos. res ne razumem zakaj bi ljudje radi nekaj kar je slabše. pa to je samo ena od.
RED_line
Banned
Uporabniški avatar
 
Prispevkov: 3207
Všečkov: +1936
Pridružen: Apr, 2013
Avto: Civic Coupe

Zato, ker se en povprečen kupec en k*** razume kaj to pomeni.. in to kupi. Vse kar je elektronsko je itak fensy. Proizvajalci pa tekmujejo med sabo, kdo bo več takih zadev vgradil in prodal. Če tega ljudje nebi kupovali in tekmovali med sabo kdo ma daljšega..bi to ne vgrajevali. Rezervni deli so pa itak zlatarna.
Po drugi strani pa ima to druge prednosti. Recimo kakšna sprememba modusa vožnje, kjer je pedal za plin lahko bolj odziven...itd. In tu se spet vrnemo nazaj - kdo sploh to rabi ?
besoft
 
Prispevkov: 98
Všečkov: +247
Pridružen: Maj, 2014

95% ljudi itak ne ve kaj kupuje, tako da to je samo pri proizvajalcih. če se strga zajla je 5€, če gre el. sistem nekam pa 400€. kaj se tu bolj splača proizvajalcu? mislim pa, da bi vsak kupil avto ki je bolj preprosto narejen, a še vedno nič potraten, manj lep in udoben kot je zdaj muha.

čisto realen primer. pred parimi meseci smo naredili 1600km v 3 dneh z golfom 3. hvala bogu je crknil ko je kolega šel domov za ljubljano. Strgal jermen. naslednji dan smo vzeli nov jermen, šli do avta in na počivališču menjali jermen. avto delal naprej bp. Pred parimi tedni smo šli v italijo in na A170 nam je crknila vodna pumpa. razen lučk na armaturni ti piše je*** se. preprosto je tako nedostopen da če ga pol ne razdres ne ugotoviš kaj mu fali. to ni stvar kaj hočejo kupci, to je stvar kako je narejeno.

ljudje kupujejo lučke in razne avto radije z tv in glupostmi raznimi. dejansko to zelo redko crkne. bolj se je za bati kakšnih senzorjev, dpf filtrov, ... v glavnem gluposti, ki te lahko pustijo sredi ceste.
Zadnjič uredil RED_line, dne 05.07.2014, 20:31.
RED_line
Banned
Uporabniški avatar
 
Prispevkov: 3207
Všečkov: +1936
Pridružen: Apr, 2013
Avto: Civic Coupe

Ah. Dejstvo je da so avti res redno testirani... samo za obdobje garancije ni nič več. Leta nazaj so avti dejansko bili narejeni kvalitetno in da bojo vzdržali še in še, dan danes pa da se čimprej polomi (seveda po izteku garancije) in da boš kupil drugega.

Kolikor je tehnologija že napredovala, a bi res bil problem narediti avto ki bi držal milijon ali več kilometrov? Ne, nebi bil. Problem je ker nebi več prodali novih avtov ali delov za rabljene, zato pa tega ne naredijo. Isto je pri vsej ostali tehniki, nato pa na drugi strani jambrajo da je vsak dan več smeti. Le zakaj :wrong

Uf, malce zašel ampak ste dojeli bistvo :)

4 uporabnikom je to všeč.
DePalmo
Uporabniški avatar
 
Prispevkov: 2310
Všečkov: +4712
Pridružen: Jul, 2013
Kraj: Okolica Grosuplja
Avto: Peugeot 406 Coupe

Prejšnja generacija je bila top. Tega se bo pa treba navadit. Če.

LP
Vort
Uporabniški avatar
 
Prispevkov: 117
Všečkov: +94
Pridružen: Maj, 2013
Kraj: Novo Mesto - LJ
Avto: VW

Prejšnja

Vrni se na Novice

cron