Avtoforum.net - Registracija

Z dostopanjem do te strani (“Avtoforum.net”, “http://avtoforum.net/forum”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “Avtoforum.net”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “Avtoforum.net” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB p”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: http://www.phpbb.com/.

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “Avtoforum.net” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “Avtoforum.net” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine shrani v arhiv. Vaše informacije ne bodo posredovane naprej brez vašega dovoljenja, vendar pa ne “Avtoforum.net” niti phpBB ne prevzemata odgovornosti za poskuse hekerskih vdorov, s katerimi bi lahko prišli do podatkov. Vaš E-mail naslov bo uporabljen za potrjevanje registracije, prejemanje sporočil s strani lastnika strani in foruma ter za posredovanje novega gesla v primeru izgube.

Administratorji in moderatorji tega foruma odstranjujejo in urejajo neprimerne objave, vendar obstaja možnost, da kakšna objava ostane nepregledana. Vse objave na forumu so osebna mnenja in pogledi uporabnikov foruma, zato lastnik foruma, administratorji in moderatorji ne odgovarjajo za škodo ali kakršnekoli druge posledice, ki bi nastale zaradi objav uporabnikov foruma.

Pred potrditvijo pa si preberite še pravila foruma.