Lamborghini Egoista koncept 2013

May 14, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

Lamborghini je ob zaključku praznovanj 50. obletnice predstavil koncept Egoista. Lamborghini Egoista je torej po Venenu in Aventadorju 50 Anniversario Edition še tretji avto, ki bo proslavil to Lamborghinijevo obletnico.

Avto je tako radikalen, da Lamborghini niti ne razmišlja o temu, da bi ga dal v prodajo. Z izgledom kot kakšna raketa iz Star Wars je ta koncept res radikalen. Lamborghini sicer pravi, da naj bi bil izgled povzet po helikopterju Apache. Sprednji konec pa naj bi predstavljal bika s sklonjeno glavo, ki je pripravljen na napad. Pobarvan je v vojaško sivo barvo, ki je odporna na detekt radarja. Mislite, da deluje tudi na policijskem radarju?

Avto je enosed, kabina je pilotska in naj bi se šoferju prilegala kot ulita. Teža naj bi bila zelo majhna, saj je Lamborghini intenzivno uporabljal karbonska vlakna.

Moč prihaja iz V10 5.2-litrskega motorja, ki proizvede 592KM. Motor je nameščen na sredini. Lamborghini drugih tehničnih podatkov žal ni izdal.

Vam je všeč? Pretiran? Si želite, da bi tudi naslednji Lamborghiniji izgledali podobno kot ta? Povejte nam kaj si mislite – komentirajte novico na forumu: http://avtoforum.net/forum/lamborghini-egoista-koncept-2013-t502.html

Vir: www.autoblog.com, www.carmagazine.co.uk, www.worldcarfans.com

lamborghini-egoista-koncept-01 lamborghini-egoista-koncept-02 lamborghini-egoista-koncept-03 lamborghini-egoista-koncept-04 lamborghini-egoista-koncept-05 lamborghini-egoista-koncept-06 lamborghini-egoista-koncept-07 lamborghini-egoista-koncept-08 lamborghini-egoista-koncept-09

Lamborghini Egoista koncept 2013
Rate this post