Land Rover Discovery Vision koncept (2014)

April 16, 2014 in Novi modeli by Avtoforum.net

Land Rover je predstavil njihov novi Discovery Vision koncept, ki nam, kot že ime pove, predstavlja, kaj pričakovati od novega Discovery-ja, ki bo na trg prišel že čez nekaj mesecev.

Avto nekoliko spominja na Range Roverja, kar kot pravijo pri Land Roverju, je bilo storjeno namensko, saj so sedanji lastniki Discovery-jev sami izrazili to željo. Koncept je brez B stebričkov in tako opremljen s »samomorilskimi« vrati. V notranjosti najdemo 5 oziroma 7 sedišč, gre torej za kombinacijo. Tudi novi Discovery bo imel opcijo 5 ali 7 sedišč, vendar bo verzija s 7 sedeži prišla kasneje v letu 2015. Koncept je dodatno opremljen z veliko tehnološkimi inovacijami, kot so npr. laserski skener terena (ustvarja mapo poti s pomočjo laserja), opozarjanje na nevarnosti na cesti s pomočjo laserskega projiciranja trikotnikov na cesto, itd.

Avto bo te dni premierno predstavljen javnosti na avtosalonih v Pekingu in New Yorku.

Novico lahko komentirate na forumu:
http://avtoforum.net/forum/land-rover-discovery-vision-koncept-2014-t1381.html

land-rover-discovery-vision-konecpt-1 land-rover-discovery-vision-konecpt-2 land-rover-discovery-vision-konecpt-3 land-rover-discovery-vision-konecpt-4 land-rover-discovery-vision-konecpt-5 land-rover-discovery-vision-konecpt-6 land-rover-discovery-vision-konecpt-7 land-rover-discovery-vision-konecpt-8 land-rover-discovery-vision-konecpt-9 land-rover-discovery-vision-konecpt-10 land-rover-discovery-vision-konecpt-11

Land Rover Discovery Vision koncept (2014)
Rate this post