Mercedes-Benz GLA koncept

April 17, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

V javnost so že pred uradno predstavitvijo na avtosalonu Šanghaj, ki se začne v soboto 20. aprila, prišle slike novega Mercedes-Benz GLA koncepta.

GLA koncept predstavlja avto, ki naj bi konkuriral BMWjevemu X1 in Audijevemu Q3. Avto ima nekatere oblikovne značilnosti Mercedes A in CLA modelov. V notranjosti najdemo nekaj zanimivih (ali pa ne, presodite sami) dodatkov, za katere še ni dorečeno, da bodo tudi v proizvodnem avtu.

Konceptni avto bo najverjetneje opremljen s 4-cilindrskim turbo motorjem, ki bo preko 7-stopenjskega menjalnika poganjal vsa 4 kolesa, uporabljal pa bo Mercedesov novi 4MATIC pogon na vsa kolesa.

Govori se, da bodo mogoče naredili tudi AMG verzijo. V temu primeru bo avto najverjetneje uporabljal 355KM motor iz Mercedesa CLA45 AMG.

Komentiraj novico na forumu – http://avtoforum.net/forum/mercedes-benz-gla-koncept-t487.html

Vir: www.leftlanenews.com, www.hypebeast.com, www.autoweek.com

mercedes-gla-koncept-1 mercedes-gla-koncept-2 mercedes-gla-koncept-3 mercedes-gla-koncept-4 mercedes-gla-koncept-5 mercedes-gla-koncept-6 mercedes-gla-koncept-7 mercedes-gla-koncept-8 mercedes-gla-koncept-9 mercedes-gla-koncept-10 mercedes-gla-koncept-11 mercedes-gla-koncept-12 mercedes-gla-koncept-13

Mercedes-Benz GLA koncept
5 (100%) 1 vote