Modificirana Nissan Micra (facelift) 2013

June 3, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

Nisan je predstavil modificirano Nissan Micro.

Avto ima spredaj popolnoma na novo preoblikovan sprednji konec, kar vključuje sprednji odbijač, masko, luči, meglenke, itd. Drugačen je tudi zadnji odbijač ter zadnje luči, ki so po novem LED. Avto je lahko dodatno opremljen z novimi alu platišči, panoramsko stekleno streho in parkirnim sistemom. Nova je tudi paleta barv.

Novo Nissan Micro še vedno poganja enak 3-cilindrski 1,2-litrski bencinski motor (79KM) ali prisilno polnjeni 1,2-litrski DIG-S bencinski motor (97KM). Slednji ima porabo 4,1 liter na 100km, CO2 emisije pa so 95g/km.

  • Paket Visia je opremljen z električnim pomikom sprednjih stekel, daljinskim centralnim zaklepanjem, ABS-om, ESP-jem, airbagi, servo volanom in CD/AUX/USB.
  • Paket Acenta je poleg omenjenega opremljen še s 15 colskimi platišči, avtomatskimi lučmi in brisalci, bluetoothom in meglenkami.
  • Paket Tekna je dodatno opremljen še s 16 colskimi platišči, parkirnim sistemom, klimatsko napravo, vžigom brez ključa, zložljivimi vratnimi ogledali in 5,8 inčnim NissanConnect zaslonom na dotik.

V prodajo bo šel to jesen. Cena naj bi ostala približno enaka.

Novico lahko komentirate na forumu: http://avtoforum.net/forum/modificirana-nissan-micra-facelift-2013-t564.html

Slike: www.automobilesreview.com

2013 Nissan Micra Facelift 2013 Nissan Micra Facelift 2013 Nissan Micra Facelift 2013 Nissan Micra Facelift 2013 Nissan Micra Facelift

Modificirana Nissan Micra (facelift) 2013
Rate this post