Novi Subaru WRX koncept

March 29, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

Subaru je na avtosalonu v New Yorku, ki poteka te dni, predstavil WRX koncept, ki nakazuje na to, kaj pričakovati pri naslednji verziji rally navdihnjene športne limuzine s pogonom na vsa 4 kolesa.

Tehnični podatki zaenkrat še niso znani, Subaru pa je vseeno podal nekaj namigov in podatkov o temu novemu avtu. V primerjavi s sedanjim modelom je ta za cca 5.5cm krajši, cca 9cm širši in cca 9cm nižji. Nižja streha bo pripomogla k nižjemu težišču avta, saj bo narejena iz karbonskih vlaken. Na konceptnem avtu pa tudi lahko vidimo zadnji karbonski difuzor.

Največji šok pa je izgled avta. Če bo proizvodni avto res izgledal tako kot koncept, bo to velika sprememba v dosedanjem stilu teh modelov. Velika odprtina za zajem zraka, velike odprtine za pretok zraka okoli sprednjih meglenk, široka drža in močne linije po celotni karoseriji mu dajo veliko bolj zrel izgled. Čeprav Subaru očitno poskuša narediti naslednjo generacijo WRX precej drugačno, se je vseeno poigral z nekaj neonskimi dodatki v rumeni fluorescentni barvi, kot so WRX značka, ki je vgrajena v masko, zavorne čeljusti in celo zaključki izpušnih cevi.

Ti je všeč ali ne? Novico lahko komentiraš na forumu – http://avtoforum.net/forum/novi-subaru-wrx-koncept-t475.html

Vir: www.autoguide.com

Subaru-WRX-koncept 1 Subaru-WRX-koncept 2 Subaru-WRX-koncept 3 Subaru-WRX-koncept 4 Subaru-WRX-koncept 5 Subaru-WRX-koncept 6 Subaru-WRX-koncept 7 Subaru-WRX-koncept 8 Subaru-WRX-koncept 9 Subaru-WRX-koncept 10 Subaru-WRX-koncept 11 Subaru-WRX-koncept 12 Subaru-WRX-koncept 13 Subaru-WRX-koncept 14 Subaru-WRX-koncept 15 Subaru-WRX-koncept 16 Subaru-WRX-koncept 19 Subaru-WRX-koncept 20 Subaru-WRX-koncept 21 Subaru-WRX-koncept 22 Subaru-WRX-koncept 23 Subaru-WRX-koncept 24

Novi Subaru WRX koncept
Rate this post