Volvo Coupe koncept

August 31, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

Nedavno je tudi Volvo predstavil njihov novi koncept, ki ga bo dokončno razkril širši javnosti na avtosalonu v Frankfurtu.

Gre za Volvo Coupe koncept. To sicer ni prvi coupe za Švedskega proizvajalca vozil, saj je že pred tem imel modela C70 ter legendarnega P1800.

Volvo Coupe koncept je luksuzni coupe, ki napoveduje novo ero oblikovanja pri Švedih. To je namreč prvi izdelek izpod rok njihovega novega oblikovalca, Thomasa Ingenlatha.

Zunanjost krasijo elegantne linije, 21-colska platišča, agresiven sprednji konec s prepoznavno masko ter inovativen in eleganten zaključek zadnjega dela. Eleganten in luksuzen dizajn se nadaljuje tudi v notranjosti, kjer najdemo premium usnje ter dodatke v lesu in »gloss« črni barvi. V kabini najdemo tudi head-up zaslon ter velik 9,7-inčni »infotainment« sistem z zaslonom na dotik. Seveda je potrebno omeniti tudi stekleno streho, ki poskrbi za prijetno osvetljeno notranjost.

Koncept je opremljen s hibridnim pogonskim sklopom, ki ga sestavljata 2,0-litrski bencinski motor in elektro motor. Skupaj proizvedeta okoli 400 KM in 600 Nm navora.

Kakšno je vaše mnenje o avtu, vam je všeč? Si želite, da bi Volvo dal kaj takega v proizvodnjo? Zaupajte nam svoje mnenje na forumu: http://avtoforum.net/forum/volvo-coupe-koncept-t748.html

volvo-coupe-koncept-1 volvo-coupe-koncept-2 volvo-coupe-koncept-3 volvo-coupe-koncept-4 volvo-coupe-koncept-5 volvo-coupe-koncept-6 volvo-coupe-koncept-7 volvo-coupe-koncept-8 volvo-coupe-koncept-9 volvo-coupe-koncept-10 volvo-coupe-koncept-11 volvo-coupe-koncept-12 volvo-coupe-koncept-13 volvo-coupe-koncept-14

Volvo Coupe koncept
Rate this post