BMW Vision Future Luxury koncept 2014

April 23, 2014 in Novi modeli by Avtoforum.net

BMW je na avtosalonu v Pekingu predstavil njihov novi koncept, za katerega obstajajo govorice, da naj bi predstavljal morebitno novo BMW-jevo Serijo 9, ki naj bi bila še prestižnejša od sedanje najprestižnejše BMW-jeve Serije 7.

Kot že ime pove, BMW Vision Future Luxury koncept predstavlja BMW-jevo vizijo luksuznega avta v prihodnosti. Spredaj najdemo ogromno masko s t.i. »ledvičkami« ter BMW-jevo novost – laserske žaromete. Šasija je narejene iz karbona in aluminija in je tako zelo lahka. Na avtu najdemo »samomorilska« vrata, ki naredijo notranjost še bolj prostorno, sama notranjost pa je narejena zelo futuristično, a hkrati prestižno in minimalistično.

Novico lahko komentirate na forumu:
http://avtoforum.net/forum/bmw-vision-future-luxury-koncept-2014-t1395.html

bmw-vision-future-luxury-koncept-1 bmw-vision-future-luxury-koncept-2 bmw-vision-future-luxury-koncept-3 bmw-vision-future-luxury-koncept-4 bmw-vision-future-luxury-koncept-5 bmw-vision-future-luxury-koncept-6 bmw-vision-future-luxury-koncept-7 bmw-vision-future-luxury-koncept-8 bmw-vision-future-luxury-koncept-9 bmw-vision-future-luxury-koncept-10 bmw-vision-future-luxury-koncept-11 bmw-vision-future-luxury-koncept-12 bmw-vision-future-luxury-koncept-13 bmw-vision-future-luxury-koncept-14 bmw-vision-future-luxury-koncept-15 bmw-vision-future-luxury-koncept-16

BMW Vision Future Luxury koncept 2014
Rate this post