Kia Niro koncept

August 30, 2013 in Novi modeli by Avtoforum.net

Nedavno smo napovedali, da ima Kia na avtosalonu v Frankfurtu namen predstaviti novi SUV koncept, ki bi potencialno lahko konkuriral Nissan Juke-u in Opel Mokki, v kolikor bi seveda šel v proizvodnjo (kliknite za ogled novice – http://avtoforum.net/kia-bo-predstavila-novi-suv-koncept).

Kia pa je presenetila in svoj novi koncept predstavila že pred premierno javno predstavitvijo na avtosalonu. Tukaj je torej novi, radikalni Kia Niro koncept. Kia pravi za koncept, da je »pripravljen se soočiti z urbanim okoljem s stilom in vztrajnostjo«. Dizajniran je bil v Evropi in sicer prav v Frankfurtu, seveda v Kiini dizajnerski hiši.

V oči zagotovo najprej padejo »butterfly« vrata. Zunanjost je agresivnega izgleda, v črni barvi in strehi v srebrni barvi. Tudi platišča so v črni barvi. Na avtu najdemo tudi kar nekaj dodatkov v fluorescentni zeleni barvi, kar mogoče namiguje na hibridni pogon.

Veliko informacij kljub vsemu Kia še vedno ni podala, tako da se tudi še kateri motor je pod pokrovom. Vsa vprašanja nam bodo zagotovo odgovorjena po uradni javni predstavitvi.

Kakšno je vaše mnenje o avtu? Mislite, da bi se brez problema kosal ali celi presegel Nissan Juke-a in Opel Mokko? Zaupajte nam svoje mnenje na forumu: http://avtoforum.net/forum/kia-niro-koncept-t741.html

kia-niro-koncept-1kia-niro-koncept-2kia-niro-koncept-3kia-niro-koncept-4kia-niro-koncept-5kia-niro-koncept-6kia-niro-koncept-7kia-niro-koncept-8kia-niro-koncept-9

Kia Niro koncept
Rate this post