Mercedes Coupe SUV koncept dokončno predstavljen

April 23, 2014 in Novi modeli by Avtoforum.net

Nekaj dni nazaj smo poročali, da ima Mercedes namen predstaviti konkurenco BMW-jevemu modelu X6.

Citiramo:
Mercedes bo na avtosalonu v Pekingu predstavil svoj novi koncept po imenu Coupe SUV, ki bo predstavljal konkurenco BMW-jevemu modelu X6. Kljub temu, da gre zaenkrat samo za koncept, ima Mercedes resne namene izdelati konkurenco BMW X6, saj naj bi tak avto začeli proizvajati že naslednje leto. Proizvajali ga bodo v tovarni v ZDA (Tuscaloosa) poleg modela M-class.

Mercedesov novi koncept po imenu Coupe SUV, ki nakazuje na to, kaj pričakovati od proizvodne različice, je bil te dni dokončno predstavljen na avtosalonu v Pekingu.

Linije koncepta so zelo podobne tistim na BMW X6. SUV ima torej športne in agresivne linije. Opremljen je z 22-colskimi platišči in LED lučmi. Pod pokrovom najdemo 3.0-litrski biturbo V6 motor, ki proizvede 333 KM IN 480 Nm navora. Dodatno je opremljen z Mercedesovim 4MATIC pogonom na vsa 4 kolesa in 9-stopenjskim avtomatskim menjalnikom.

Več o dejanski proizvodni verziji bi morali vedeti že do konca leta 2014.

Vaše mnenje o Mercedesovi potezi? Novico lahko komentirate na forumu:
http://avtoforum.net/forum/mercedes-coupe-suv-koncept-dokoncno-predstavljen-t1394.html

mercedes-coupe-suv-koncept-0 mercedes-coupe-suv-koncept-1 mercedes-coupe-suv-koncept-2 mercedes-coupe-suv-koncept-3 mercedes-coupe-suv-koncept-4 mercedes-coupe-suv-koncept-5 mercedes-coupe-suv-koncept-6 mercedes-coupe-suv-koncept-7 mercedes-coupe-suv-koncept-8 mercedes-coupe-suv-koncept-9

Mercedes Coupe SUV koncept dokončno predstavljen
Rate this post